Gå til indhold
URTEKRAM KLASSIKERE I NYT DESIGN

Pressemeddelelse -

URTEKRAM KLASSIKERE I NYT DESIGN

Det hele startede med en lille urtekræmmer-butik i hjertet af København, hvor vi solgte økologiske krydderier, urter, frø og kerner, meget er sket siden da, men økologien, kvaliteten og smagen er den samme. Urtekram krydderier er stadig blandt forbrugernes favoritter, sammen med vores store udvalg af koldpressede olier. Begge kategorier er nu i et nyt, indbydende design med simple farveblokke, der fanger øjet og giver liv på køkkenbordet.

A good drizzle of oil

Fra den svajende kokospalme til de solgule rapsfrø: Olier udvindes af alverdens naturlige kilder og er lige så forskellige. Over hele verden er olier en grundsten i god madlavning, og Urtekram sætter en ære i at have et bredt sortiment af økologiske olier udvundet fra alverdens naturlige råvarer, så der altid er mange favoritter at vælge mellem.

Alle Urtekram olier er koldpressede. Det vil sige, at de presses mekanisk ved en temperatur under 27 grader. Dette sikrer, at oliernes indholdsstoffer bevares bedst muligt. Olierne kommer desuden i mørkegrønne flasker, der sikrer oliens holdbarhed, egenskaber og smag.

Udvalg af Urtekram olier


Spice up your life

Mange af os bruger krydderier hver dag og ofte flere på én gang. Måske har du endda et favoritkrydderi, som kan bruges i mange forskellige retter. Hos Urtekram tilbyder vi et bredt udvalg af økologiske krydderier af høj kvalitet fra hele verden, der alle hjælper med at sætte smag og kulør på livet!

                  Udvalg af urtekram krydderier

Du finder endnu flere af vores populære olier og krydderier i nyt, farvestrålende design på urtekram.dk 

Der er mulighed for at downloade produktbilleder under hvert produkt.

Emner

Kategorier