Gå til indhold
Urtekram Beauty er officiel beauty partner på Northside Festival 2022

Pressemeddelelse -

Urtekram Beauty er officiel beauty partner på Northside Festival 2022

I år fejrer Urtekram Beauty 50 år - et halvt årti med økologisk skønhedspleje. Vi er stolte af, at vi har gjort en forskel for økologien i Danmark siden 1972 og har været med til at drive den økologiske beauty bevægelse fra niche til mainstream.

Som del af fødselsdagsmarkeringen er vi utrolig glade for at kunne annoncere, at vi har indgået et partnerskab med NorthSide festival. Gæsterne på årets festival d. 2.-4. juni 2022 kan derfor glæde sig til at nyde Urtekram Beauty's skønne, økologiske håndsæber ved alle toiletfaciliteterne.

NorthSide og Urtekram Beauty repræsenterer mange af de samme værdier – økologien, bæredygtigheden og det lokale, hvorfor det giver så god mening for os at være en del af denne unikke og grønne festival. Med Urtekram som officiel Beauty Partner tages der endnu et skridt mod en grønnere dagsorden, hvilket vi er meget stolte af.



Vi glæder os til at være fejre vores 50-års fødselsdag sammen med festivalgæsterne og til at forkæle dem med økologiske hygiejneprodukter og en unik festival-beauty oplevelse, når de besøger toiletområderne.

Især de økologiske håndsæber fra Urtekram Beauty kan gæsterne glæde sig til at prøve på NorthSide Festival 2022. Der bliver rig mulighed for at få forfriskende og velduftende, rene hænder med de milde håndsæber Spicy Orange Blossom, Soft Wild Rose, Soothing Lavender og Wild Lemongrass. De mange festivalgæster vil også kunne vaske hænderne i en Urtekram Beauty nyhed! Nemlig den nye, parfumefrie håndsæbe Fragrance Free.






For mere infomation, kontakt:
Brand Manager, Josefine Kaagaard
E-mail: josefine.kaagaard@midsona.dk
Telefon: 22487801

Related links

Emner

Kategorier