Gå til indhold
Nye kosttilskud fra Mivitotal: Krom + Morbær for stabilt blodsukkerniveau samt Antioxidant + Q10.
Nye kosttilskud fra Mivitotal: Krom + Morbær for stabilt blodsukkerniveau samt Antioxidant + Q10.

Pressemeddelelse -

Stabilt blodsukkerniveau og beskyttelse mod oxidativ stress med Mivitotals nye kosttilskud

Mivitotal lancerer nu to højaktuelle kosttilskud; et med antioxidanter til beskyttelse mod oxidativ stress* og et med kombinationen morbær og krom, som bidrager til at stabilisere blodsukkeret**. Dermed imødekommer Mivitotal en øget interesse for netop antioxidanter og kosttilskud med krom.

Mivitotal har været på det danske marked med en flydende variant (Mivitotal Plus) gennem flere år, og i 2021 blev en serie af tabletter omfattende multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler for specifikke behov samt livsstilsprodukter lanceret. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage.

Nu komplementeres sortimentet yderligere med to produkter, som henvender sig til helseinteresserede:

  • Mivitotal Antioxidant + Q10 Indeholder vitamin C og E, mineralerne selen, zink, mangan og kobber samt Q10. Det er alle vitaminer og mineraler med godkendte egenskaber mod oxidativ stress*.

  • Mivitotal Krom + Morbær Indeholder krom med godkendt effekt til at normalisere blodsukkerniveauet** samt udtræk af morbærblade.

Interessen for antioxidanter er stor

Med Mivitotal Antioxidant + Q10 imødekommes den store interesse for antioxidanter. Baggrunden er, at såkaldte frie radikaler dannes eller øges ved f.eks. stress, hårdt fysisk arbejde og rygning. Antioxidanter forhindrer dannelsen af og skaden fra frie radikaler og giver beskyttelse mod oxidativ stress*.

Den nye Mivitotal Krom + Morbær er for alle, som ønsker at holde blodsukkeret i skak**. Det kan være udfordrende at holde blodsukkeret stabilt på et normalt niveau, og her vil det nye produkt være en hjælp på vejen.

Tabletterne leveres i bæredygtigt producerede bøtter lavet af plantebaseret plast udvundet af sukkerrør.

Daglig dosis er 1 tablet.

Leveres i bøtter med 90 stk. svarende til 3 måneders forbrug.
Vejledende udsalgspris for begge varianter DKK 149,95


Produkterne vil være at finde i Matas, specialhandlen, helsekostbutikker samt online.

*) Indeholder blandt andet vitamin C, vitamin E, kobber og zink, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

**) Indeholder krom, som bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.


Opdag hele vort sortiment af Mivitotal. Nøje udvalgte vitaminer og mineraler. Til alle. Hver dag. Klik her.


Svensk mærke med nordisk udbredelse

Mivitotal produceres i Sverige og har været på det svenske marked siden 1992. I 1995 blev Mivitotal Plus, som er en flydende variant, lanceret i helsekostbutikker i Danmark og den har siden 2010 været at finde på apoteker og i Matas.

Mivitotal-brandet tilhører Midsona Danmark, som er en del af Midsona Group. Midsona ejer en række virksomheder inden for sundhed og velvære i Norden og resten af Europa.

I dag er Mivitotal et af de største mærker inden for multivitaminer og mineraler i Sverige og er desuden repræsenteret overalt på det nordiske marked. 

Mivitotal indeholder en række vitaminer og mineraler og fungerer således som et tilskud til den almindelige mad. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Kontakt Local Brand Manager, Pia Bastrup Poulsen, pia.poulsen@midsona.dk, mobil 20 32 34 86, for yderligere information.

Related links

Emner

Kategorier