Gå til indhold
Stå op til økologiske morgenmadsfavoritter fra Urtekram

Pressemeddelelse -

Stå op til økologiske morgenmadsfavoritter fra Urtekram

Hos Urtekram elsker vi morgenmad. Derfor har vi samlet vores morgenmadsfavoritter til en god økologisk start på dagen. Et simpelt morgenmåltid med yoghurt, skyr, grød eller brød kan hurtigt blive endnu mere lækkert med en god topping. Servér gerne et glas økologisk grøntsagsjuice til og gør morgenen ekstra god med et grønt boost.

NYHED: Godt med grønt fra morgenstunden
Vi kan stolt præsentere vores nye grøntsagsjuice med 100% økologiske grøntsager. Urtekram grøntsagsjuice er en nem måde at øge mængden af grøntsager og vitaminer i kosten i en travl hverdag. De lækre juice presses straks efter høst og derefter gæres saften med mælkesyre for at få en god balance mellem syre og sødme. Alle juicerne er uden tilsat sukker, uden tilsætningsstoffer og ikke fra koncentrat. Perfekt til din morgenmad, før træning eller som en opfriskende drik i løbet af dagen.


Økologisk Rødbedejuice
Urtekram rødbedejuice presses på 99% økologiske rødbeder straks efter høst. Rødbedesaft indeholder naturligt nitrat, som blandt andet har gjort det populært blandt atleter. Brug den i en smoothie eller nyd den, som den er.

750 ml, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

Økologisk Gulerodsjuice
Sluk tørsten med Urtekram gulerodsjuice, som presses på 100% økologiske gulerødder strakt efter høst. Gulerodssaft indeholder naturligt A-vitamin. Brug den i en smoothie eller nyd den, som den er.

750 ml, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

Økologisk Grøntsagsjuice
I Urtekram grøntsagsjuice har vi blandet tomatsaft fra solmodne, økologiske tomater med mælkesyregærsaft fra en række andreøkologiske grøntsager. Dette giver en frisk juice med en afbalanceret smag. Grøntsagsjuicen har et naturligt indehold af vitamin A.

750 ml, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.


Mysli til enhver smag
Mysli er et rigtig Urtekram signaturprodukt, for i over 40 år har vi udviklet myslier, der kombinerer økologi med masser af smag. Det betyder også, at vi har mange forskellige slags mysli at vælge mellem, så man nemt kan finde sin favorit til morgenmaden. Brug myslien oven på yoghurt, skyr, til grød, som crunch på koldskål eller desserter. Står weekenden på lidt ekstra forkælelse, så prøv også vores lækre, sprøde granola med store chokoladestykker.

Vi præsenterer her et udpluk af vores økologiske mysli - nu i et nyt, farvestrålende emballage-design. Find flere varianter på urtekram.dk.

Mysli Spelt & Hazelnut
Spelt mysli med hasselnødder er let at blive forelsket i. Nyd masser af spelt tilsat et sprødt bid, ristede hasselnødder og et lille drys rosiner. Perfekt som topping på yoghurt, til grød eller bagning.

500 g, Vejl. udsalgspris 32,95 kr.

Mysli Dates & Coconut
Mysli med dadler og kokos er en Urtekram favorit, der er et hit i alt fra topping på yoghurt, til grød og bagning. Forestil dig en øde ø med daddelpalmer og friske kokosnødder i overflod, så har du smagen af denne mysli.

600 g, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

Crunchy Granola Raspberry & Chocolate
Urtekram Crunchy Granola med mørk chokolade og hindbær er til alle, som vil gøre morgenmaden lidt ekstra lækker. Nyd knasende sprød granola med ekstra store stykker mørk chokolade i kombination med syrlige hindbær, der bryder sødmen.

325 g, Vejl. udsalgspris 39,95 kr.

Crunchy Granola Coconut & White Chocolate
Top yoghurten i weekenden med Urtekram Crunchy Granola med kokos og hvid chokolade. Det er en lækker kombination af sprøde, ristede kokoschips, stykker af hvid chokolade og knasende granola. Nyd den sødmefulde og tropiske kokossmag.

325 g, Vejl. udsalgspris 39,95 kr.


Smagfuld tørret frugt
Klassiske mørke rosiner, delikate dadler eller eksotisk mango - tørret frugt er en klassiker til morgenmaden, som topping på yoghurt, skyr eller grød. Vi har opdateret vores emballagedesign på økologisk tørret frugt, så det nu kommer med et moderne, farverigt og iøjefaldende udtryk.

Se et udvalg af sortimentet her og find flere varianter på urtekram.dk.


Cremet nøddesmør
Vi elsker nøddesmør, da det er en enkel og god måde at variere morgenmaden på. Urtekram peanut butter er en klassiker ovenpå grød, bananpandekager, i din smoothie eller blot ovenpå et lækkert stykke brød. Er du ikke til peanut butter, så prøv en af vores andre varianter med mandel, hasselnød eller cashewnød. Alle Urtekram nøddesmør bliver kværnet på vores i risteri i Mariager, på vores gamle, hårdtarbejdende kværn.

Vi har opdateret vores nøddesmør i et nyt, farverigt design. Se hele udvalget på urtekram.dk.

Produktbilleder og opskriftbilleder kan downloades på vores hjemmeside Urtekram.dk

Emner

Kategorier


Urtekram blev grundlagt i København i 1972, men ligger i dag i det nordjyske og naturskønne Mariager.

Hos Urtekram markedsfører vi økologiske fødevarer i kolonial- og frostkategorien, økologisk certificerede plejeprodukter samt produkter, der er rettet mod veganere, vegetarer og personer med allergi inkl. laktose- og glutenfri produkter.

Læs mere på www.urtekram.dk