Gå til indhold
Sæt smag på julen med tørret frugt og nødder fra Earth Control

Pressemeddelelse -

Sæt smag på julen med tørret frugt og nødder fra Earth Control

December er højtid for hygge og festlige sammenkomster med familie og venner med traditionel julemad, hjemmebagte småkager, gløgg og konfekt. Med Earth Control smagfulde tørrede frugt og nødder er det nemt at sætte ekstra smag på både vintersalaterne, det klassiske julebagværk og den hjemmelavede konfekt.

Nødder til den sprøde juletid

Earth Control har selvfølgelig et bredt udvalg af alle de klassiske nødder, som vi anvender i juletiden - herunder blandt andet mandler, valnødder og hasselnødder. Brug dem i julekonfekten eller som topping på de sprøde salater med sæsonens råvarer. 110-115 g, Vejl. udsalgspris 2 stk. for 46,00 kr.


Smagfulde snacks til julehyggen, som kan nydes lige ud af posen

Chokolade mandler
Earth Control chokomandler er mandler, der bærer et tykt og lækkert chokoladeovertræk. Servér chokomandlerne, når du skal forkæle dig selv eller dine gæster. Vælg blandt andet mellem chokolademandler med lakrids, kakao og saltkaramel. De gør sig helt perfekt i konfektskålen til jul.
125-150 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr. Flere varianter.


Snackdadler
Earth Control Snackdadler er en naturlig snack, som kun indeholder sukker fra de soltørrede dadler og sødmefulde krydderier. Vi har taget vores nøje udvalgte, stenfrie dadler fra Iran, der har en perfekt blød konsistens, en karamelagtig sødme og en mundret størrelse - og givet dem et gavmildt drys af lækre krydderier. Vælg mellem lakrids, kakao og saltkaramel. Den perfekte, søde snack til konfektskålen i juletiden. 150 g, Vejl. udsalgspris 22,00 kr. Flere varianter.


Naturlige klassikere til julefadet, salaterne & konfekten

Deglet nour dadler
Deglet nour dadler er juleforkælelse fra Tuniesiens varme. Dadlerne kendetegnes ved den gyldenbrune farve, den bløde konsistens og den honningsøde smag. Disse stenfrie deglet nour dadler dyrkes i Tunesien, hvor de plukkes og sorteres manuelt. Herefter tørres de i solen inden pakning. Nydes lige ud af æsken som snack eller anvendes til julens bagværk og konfekt. 160 g, Vejl. udsalgspris 15,00 kr.

Figner - Vælg mellem Garland figner, Pulled figner eller Figner med mel
Garland figner: Garland er betegnelsen for den måde, hvorpå de tyrkiske Lerdia figner formes og pakkes. Lerdia fignerne håndplukkes og soltørres inden de formes og pakkes i de runde bakker. Nydes lige ud af æsken som snack eller anvendes til julens bagværk, kager, salater og konfekt. 250 g Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Pulled finger: Vi har været et smut i Tyrkiet for at hente vores pulled figner. De tørrede figner høstes alle med håndkraft før de sorteres og tørres i solen. Perfekte til julefadet eller salaten, når gæsterne skal forkæles lidt ekstra! 275 g, Vejl. udsalgspris 35,00 kr.

Figner med mel: Earth Control figner med mel er små, mundrette figner fra det solrige Spanien. De bløde, søde figner høstes manuelt og tørres i solen. Herefter sorteres de og rulles let i rismel, der holder dem tørre og forhindrer, at de klistrer sammen. Nydes lige ud af posen, til hjemmelavet konfekt, i julekager eller syltede f.eks. i portvin til ostebordet. 400 g, Vejl. udsalgspris 25,00 kr.

Abrikoser
Earth Control soltørrede abrikoser er noget af det tætteste naturen kommer på vingummi – et lækkert bid og en skøn, sød smag med en smule syrlighed samt en fantastisk flot farve. De er nøje udvalgt fra Tyrkiet, hvor de har slikket masser af sol i det varme, solrige klima. Perfekte i konfektskålen. 175g, Vejl. udsalgspris 30,00 kr.

Frugt mix
Earth Control Frugt mix er det naturlige valg til julefadet, når gæsterne skal forkæles lidt ekstra. Frugt mix'en består af både dadler, abrikoser og figner, så der er noget for enhver smag. De tørrede frugter høstes alle med håndkraft før de sorteres og tørres i solen. 200 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

For mere information eller billeder kontakt:
Brand Manager, Josefine Kaagaard
E-mail: Josefine.kaagaard@midsona.dk
Telefon: +45 2248 7801

Related links

Kategorier

Kontakt

Josefine Kaagaard

Josefine Kaagaard

Brand Manager Earth Control