Gå til indhold
Rigoni di Asiago lancerer ny italiensk hverdagsluksus: vegansk og økologisk hasselnøddecreme

Pressemeddelelse -

Rigoni di Asiago lancerer ny italiensk hverdagsluksus: vegansk og økologisk hasselnøddecreme

RIGONI DI ASIAGO: ITALIENSK HVERDAGSLUKSUS

Ny vegansk hasselnøddecreme fra italienske Rigoni di Asiago
Har man først smagt Rigoni di Asiagos marmelader og hasselnøddecreme, er der ingen vej tilbage. For i den italienske familievirksomhed er smagen og kvaliteten i højsædet, og det har den været siden bedstemor Elisa i 1930'erne begyndte at sælge hjemmelavet marmelade og honning fra vindueskarmen i sit køkken. Siden da er Rigoni di Asiago vokset og fås i det meste af verden, men det er uden at gå på kompromis med kærligheden til produkterne, smagen og økologien. Det kan smages og derfor kræver det ikke mere end en mundfuld at blive forelsket.


NYHED! Den klassiske, syndige hasselnøddecreme, som vi kender og elsker, lanceres nu i en ny vegansk udgave, som er mindst lige så vanedannende.

Nocciolata Vegan indeholder 100% økologiske ingredienser og har en skøn, forførende smag af hasselnødder og kakao. Den vanedannende hasselnøddecreme er vegansk, laktosefri, glutenfri og uden palmeolie.

Brug den på brød, kiks, pandekager, i dessert og meget mere.

270 g, Vejl. udsalgspris 59,95 kr.Nocciolata hasselnøddecreme ØKO
Syndig og meget fristende! Hasselnøddeceme med masser af italiensk charme og en forførende smag af hasselnødder med et strejf af kakao. 100% økologiske ingredienser.

270 g, Vejl. udsalgspris 54,95kr.

Rigoni hindbærmamelade ØKO
Vilde hindbær giver Fior di frutta-marmeladen en aromatisk sødme og en særlig friskhed. Og der er ingen tvivl. Ingen laver marmelade som Rigoni di Asiago i Italien. Marmelader, der smager så godt, at det kunne være mormors hjemmelavede.100% økologiske hindbær og sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

250 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Rigoni skovbærmarmelade ØKO
Nyd den skønne blanding af skovens bær i denne italienske gourmetmarmelade. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

250 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Rigoni jordbær & skovjordbærmarmelade ØKO
Utroligt, men sandt en italiensk jordbærmarmelade, der smager af ægte dansk sol og sommer. Sikkert fordi den er propfyldt med søde jordbær og gedigent håndværk. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.
250 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Rigoni abrikosmarmelade ØKO

Blid og sødmefyldt italiensk abrikosmarmelade, der er perfekt som den er på brød, med ost til eller i bagværk. Sødet medkoncentreret æblesaft i stedet for sukker, som gør smagen rundere og mindre sød.

250 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Rigoni blåbærmarmelade ØKO
Charmerende og ekstra kraftig marmelade fra vildtindsamlede blåbær. Italiensk gourmetmarmelade med et af tidens største it-bær. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

250 g, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Rigoni honning wildflower ØKO
Klassisk multifloral honning fra Italien med en skøn smag. Brugden til morgen, smurt på brød eller som sødestof i yoghurt, til desserter og meget mere. Uopvarmet.

300 g, Vejl. udsalgspris 49,95 kr.


Related links

Emner

Kategorier