Gå til indhold
NYHED: Urtekram lancerer økologisk og vegetabilsk Umami bouillon – giv unik smag til dine madretter med den femte grundsmag!

Pressemeddelelse -

NYHED: Urtekram lancerer økologisk og vegetabilsk Umami bouillon – giv unik smag til dine madretter med den femte grundsmag!

Få velsmagende hverdagsmad med masser af umami. Undrer du dig over, hvordan du nemmest får smagen af umami i hverdagen? Umami bliver kaldt for den femte grundsmag efter sødt, surt, salt og bittert. ’Umami’ betyder ’velsmag’ på japansk, og det er lige, hvad Urtekrams Umami bouillon emmer af. Bouillonen får sin unikke umami-smag af selleri, tomat og misopasta. Nyheden fra Urtekram fuldender ethvert varmt måltid og passer ind i alle køkkener.

Bouillon fra Urtekram med masser af saft og kraft

Urtekram har været økologisk pioner siden 1972 og er det stadig. Vi ønsker, at alle skal kunne nyde sunde og smagfulde måltider, der er nemme at tilberede. Urtekram har et bredt udvalg af smagsgivere f.eks. krydderier, urter, soja, tamari, sennep, pesto og bouillon – og med denne nyhed kommer endnu en fantastisk smagsgiver i sortimentet. Urtekrams nye, økologiske Umami bouillon er en vegetarisk smagsgiver, der giver masser af smag til madlavningen – uanset om det er gryderetter, supper og fyldige saucer.

Urtekrams økologiske og vegetabilske Umami bouillon er baseret på naturlige ingredienser og har et højt indhold af grøntsager på 10,5%. Bouillonen er uden palmeolie og emmer af høj kvalitet og giver en unik smag til din mad. Den unikke umami-smag af fremmes af tomat, selleri og misopasta. Urtekrams Umami bouillon er god til at fremhæve andre smage og giver derfor alle retter en rund og fyldig smag. Den kan bruges i alle former for madlavning og er både god i vegetariske retter som retter med kød og fisk.

Med lanceringen af Umami bouillonen har Urtekram nu tre varianter af bouillonterninger i sortimentet samt grøntsagsbouillon-pulver. De øvrige økologiske bouillonterninger i sortimentet er grøntsagsbouillon og kyllingebouillon. Samtlige bouillonterninger og bouillonpulveret indeholder naturlige ingredienser og giver masser af smag. De indeholder sheasmør i stedet for palmeolie og kan bruges af alle i en travl hverdag.Nemmere mad i hverdagen

Umami fuldender ethvert varmt måltid og passer ind i alle køkkener. Umami giver dybde til andre smage, fuldender dem og øger den generelle smagsoplevelse. Umami betyder ’velsmag’ på japansk og er en af de fem grundsmage, der skal være til stede i et måltid for at få en optimal smagsoplevelse og mæthedsfornemmelse.

I vegetariske retter kan det især være svært at få umami-smag. Urtekram Umami bouillon er med til at gøre det nemmere at følge Fødevarestyrelsens officielle kostråd om at spise mindre kød og i stedet vælge bælgfrugter og fisk, da netop smag af umami kan være svær at få frem i vegetariske og veganske retter.

Forhandlerinformation og pris

Urtekram Umami bouillon indeholder 8 terninger á 11 gram. Vejledende udsalgspris: 18,95 kr. Forhandles i velassorterede supermarkeder samt specialbutikker som Meny.

Kontakt

Kontakt Brand Manager Nuka Buck-Hansen, nuka.buck-hansen@midsona.dk for vareprøver, fotos eller yderligere information.

Related links

Emner

Kategorier