Gå til indhold
NYHED: LÆKRE, SPRØDE MAJSKAGER FRA FRIGGS

Pressemeddelelse -

NYHED: LÆKRE, SPRØDE MAJSKAGER FRA FRIGGS

Friggs er et veletableret og elsket brand i Sverige, men helt et nyt brand på hylderne i de danske supermarkeder. De fleste har måske allerede stiftet bekendtskab med riskagen, som efterhånden findes i de fleste danske hjem, hvad enten den kommer med i børnenes madpakker, til det hurtige energi boost efter træning eller som en nem snack mellem måltider. Majskager er det seneste bidrag til samme kategori, men er anderledes i smag og konsistens.

Friggs majskager er lavet af poppet majs, der leder smagen hen på nypoppede, sprøde popcorn, der gør dem uimodståelig lækre. De poppede majs give en luftig og super sprød kage, der kan rumme alverdens topping og pålæg. Friggs majskager kommer i flere størrelser, tykkelser og med forskellig smag, så du kan finde din favorit! Hvad med en lækker, tynd majskage med chiafrø og et drys havsalt, eller måske Friggs Popcorn, der tilfører endnu mere smag af popcorn og den lækre, syndige smag af smør.

Velkommen til Friggs' farvestrålende smagsunivers!

Friggs Chiafrø & Havsalt

Friggs Majskager Chiafrø & Havsalt

Friggs Majskager Chiafrø & Havalt er tynde og sprøde majskager. Gode som mellemmåltid eller snack. Chiafrø er rige på Omega-3, fiber og protein og indeholder en masse mineraler såsom fosfor, calcium og kalium. Majskagerne er mærket med nøglehullet, hvilket betyder, at de har et højt fiberindhold.

130 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Friggs Popcorn

Friggs Majskager Popcorn

Friggs Majskager Popcorn er glutenfri majskager med en god smag af buttery popcorn. Perfekt til dem der elsker popcorn. Og det bedste er…. Du har ikke brug for et komfur eller mikrobølgeovn for at tilberede dem, det har vi allerede taget os af.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Friggs Ost

Friggs Majskager Ost

Friggs Majskager Ost er luftige og sprøde majskager med en god smag af ost. Hvis du synes, at ostepops er et hit, er denne variant en sikker vinder! Velegnet til mellemmåltid eller snack, uanset om du er på farten, eller blot har lyst til en snack.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Friggs Sour Cream & Onion

Friggs Majskager Sour Cream & Onion

Friggs Majskager Sour Cream & Onion er majskager med den efterhånden klassiske kombination af creme fraiche og løg, en skøn smagssammensætning! Tag dem med på farten, i madpakken eller som en lækker snack efter træningen.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Friggs Pizza

Friggs Majskager Pizza

Friggs Majskager Pizza er sprøde og luftige majskager med en mild og god smag af tomat og oregano, der leder tankerne hen på en lækker italiensk pizza. Velegnet til mellemmåltid eller snacks, uanset hvor du er.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.

Friggs Snackpack Chiafrø & Havsalt

Friggs Snackpack Chiafrø & Havsalt

Friggs majskager Chiafrø & Havsalt i snackpacks er tynde og sprøde majskager. Nænsomt smagt til med havsalt og chiafrø. Friggs majskager Chiafrø & havsalt i snackpacks er nemme at tage med i tasken, til træning eller i madpakken.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.

Friggs Snackpack Ost

Friggs Snackpack Ost

Friggs Snackpack Ost indeholder 10 mini majskager med ostesmag. Den perfekte snack til ostebordet, når du er på farten eller bare skal mætte den lille sult.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.

Friggs Snackpack Popcorn

Friggs Snackpack Popcorn

Friggs Snackpack Pizza med 10 mini majskager til alle os som elsker popcorn. Tag med på farten, eller spis dem som snack efter arbejde eller skole.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.

Friggs Snackpack Pizza

Friggs Snackpack Pizza

Friggs Snackpack Pizza indeholder 10 mini majskager med en skøn smag af pizza. De små, tynde majskager er den perfekte snack på farten eller som lidt ekstra god i børnenes madpakker.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.

Related links

Emner

Kategorier


Friggs er et brand under koncernen Midsona Danmark og blev grundlagt i 1968, hvor rejsen begyndte med at sælge produkter i helsekostbutikker i Sverige. I dag er Friggs et af Sveriges førende brands inden for sundhedsydelser og er i takt med successen, ekspanderet til Norden, hvor produkter bliver ført i Norge, Finland og Danmark.

I dag finder du Friggs produkter i dagligvareforretningerne, hvilket har gjort dem lettere tilgængelige for alle. I løbet af 1980'erne lancerede Friggs en række majskager, som i dag er en populær snack for både store og små.