Gå til indhold
NYHED FRA URTEKRAM BEAUTY: FIND BALANCE MED VORES NYE PARFUMEFRI SERIE

Pressemeddelelse -

NYHED FRA URTEKRAM BEAUTY: FIND BALANCE MED VORES NYE PARFUMEFRI SERIE

Forkæl din sensitive hud med Urtekram Nordic Beautys nye parfumefri og Allergy Certified skønhedsplejeserie Urtekram Find Balance Fragrance Free til sensitiv hud og hovedbund. Nyd den beroligende fornemmelse af milde, naturlige ingredienser, som bringer din hud i balance. Serien er certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden. Den er vegansk, indeholder kun ingredienser med 99-100% naturlig oprindelse og er produceret i plantebaseret emballage lavet af sukkerrør.



Aktive ingredienser:

  • Aloe vera
  • Glycerin
  • Hyaluronsyre
  • Sheasmør
  • Naturlige olier som kokosolie, jojobaolie og abrikosolie
  • Xylitol hydrerer og hjælper med at styrke hudens barriere
  • Shampoo indeholder den beroligende den beroligende ingrediens "Beta Sitosterol" fra planteolier

Certificeringer:

  • Certificeret økologisk
  • Certificeret vegansk
  • Dansk produceret
  • Parfumefri og Certificeret af Allergy Certified
  • Ingredienser med 99-100% naturlig oprindelse
  • Bionedbrydeligt indhold
  • Til sensitiv hud til hele familien
  • Plantebaseret bæredygtig emballage


Urtekram Beauty Fragrance Free-serien


Urtekram Fragrance Free Hand Wash
Urtekram Find Balance Fragrance Free Hand Wash er en skøn, parfumefri flydende håndsæbe til sensitive hud. Omhyggeligt udvalgte ingredienser som aloe vera, hyaluronsyre og glycerin genopbygger hudens naturlige balance. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

300 ml, vejl. udsalgspris 44,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Hand Cream
Urtekram Find Balance Fragrance Free Hand Cream er en parfumefri og nærende håndcreme til sensitiv hud, som kan bruges af hele familien. Naturlige ingredienser som aloe vera, glycerin, hyaluronsyre, sheasmør, kokos- og mandelolie fugter huden og holder den i balance. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

75 ml, vejl. udsalgspris 44,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Crystal Deo
Urtekram Find Balance Fragrance Free Crystal Deo er en parfumefri roll-on deodorant til sensitiv hud med naturligt mineralsalt, der modvirker dårlig lugt. Med fugtgivende aloe vera og glycerin, som holder din hud blød. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

50 ml, vejl. udsalgspris 49,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Body Lotion
Urtekram Find Balance Fragrance Free Body Lotion er en nærende og fugtgivende bodylotion til sensitive hud uden
parfume. Kan anvendes af hele familien. Forkæl din hud med nøje udvalgte ingredienser såsom aloe vera, glycerin, sheasmør og naturlige olier, som sikrer en langvarig, silkeblød følelse. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

245 ml, vejl. udsalgspris 69,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Body Wash
Urtekram Find Balance Fragrance Free Body Wash er en skånsom, rensende body wash til sensitive hud uden parfume til hele familien. Nærende ingredienser som aloe vera, glycerin og hyaluronsyre hjælper med at holde huden i balance. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

200 ml, vejl. udsalgspris 54,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Conditioner
Urtekram Find Balance Fragrance Free Conditioner er en fugtighedsgivende og blødgørende parfumefri balsam til sensitiv hovedbund for hele familien. Den indeholder milde, fugtgivende ingredienser som aloe vera, glycerin, kokosolie, jojobaolie og sheasmør. Derudover indeholder den xylitol, som fugter og hjælper med at styrke hudens barriere. Påfør i fugtigt hår og skyl ud. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 99% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

180 ml, vejl. udsalgspris 59,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Shampoo 250 ml
Urtekram Find Balance Fragrance Free Shampoo er en parfumefri shampoo til sensitiv hovedbund for hele familien. Shampooen har en mild formel med beroligende beta-sitosterol fra planteolier og fugtgivende aloe vera, der hjælper med at balancere og berolige din følsomme hovedbund, tilføre glans til dit hår og få det til at se sundt og levende ud. Kombinér shampoo og balsam for øget fugt og pleje. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

250 ml, vejl. udsalgspris 59,95 kr.

Urtekram Fragrance Free Shampoo 500 ml
Urtekram Find Balance Fragrance Free Shampoo er en parfumefri shampoo til sensitiv hovedbund for hele familien. Shampooen har en mild formel med beroligende beta-sitosterol fra planteolier og fugtgivende aloe vera, der hjælper med at balancere og berolige din følsomme hovedbund, tilføre glans til dit hår og få det til at se sundt og levende ud. Kombinér shampoo og balsam for øget fugt og pleje. Den er vegansk, certificeret af AllergyCertified, indeholder ingredienser med 100% naturlig oprindelse og certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden.

500 ml, vejl. udsalgspris 79,95 kr.


For mere information, kontakt venligst:
Brand Manager, Josefine Kaagaard: Josefine.Kaagaard@midsona.dk
Digital Media Coordinator, Camilla Boesen Madsen: Camilla.Madsen@midsona.dk

Related links

Emner

Kategorier