Gå til indhold
Mivitotal - ny serie af kosttilskud i farverigt og bæredygtigt design

Pressemeddelelse -

Mivitotal - ny serie af kosttilskud i farverigt og bæredygtigt design

Midsona Danmark lancerer denne sommer et nyt sortiment af kosttilskud i brandet MIVITOTAL, bestående af en serie af vitaminer og mineraler i skræddersyede kombinationer, serveret i et farverigt design og i en emballage, der er fremstillet af plantebaseret plast.

Mivitotal findes allerede på det danske marked i en flydende variant, Mivitotal Plus. Nu kommer et nyt sortiment i tabletform, som omfatter multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler for specifikke behov samt livsstilsprodukter. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage. Alle produkter er fremstillet i Sverige.

”Med afsæt i vores viden om og vores erfaring med kosttilskud laver vi nu en satsning med vores varemærke Mivitotal. Kosttilskud er blevet en stadig mere naturlig del af folks hverdag, og vi er utroligt glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af kosttilskud med forskellige kombinationer af vitaminer og mineraler til forbrugernes daglige sundhed,” udtaler Charlotte Westergren, Nordic Brand Manager for Mivitotal hos Midsona.

”Vi er desuden stolte over, at de nye produkter kommer i en miljøvenlig emballage lavet af plantebaseret plast.”

Forskellige produkter til forskellige behov 
Den nye serie består af en række gennemtænkte varianter, som hver især er målrettet forbrugernes forskellige behov. Produktet Immunsystem er i øjeblikket ret unikt på markedet med sin kombination af mineraler og vitaminer, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Derudover inkluderer sortimentet multivitaminer, der er skræddersyet til kvinder, mænd, seniorer og teenagere samt to livsstilsprodukter: et til hud, hår og negle og et til dem, der tilbringer meget tid i solen.

Oplev hele vores sortiment af Mivitotal. Nøje udvalgte vitaminer og mineraler. Til alle. Hver dag.

Immunsystem
Mivitotal® Immunsystem består af nøje udvalgte mineraler og vitaminer til immunsystemet. Vitamin D, vitamin C, zink og selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

Multivitamin & Mineral Kvinde
Mivitotal® Kvinde indeholder udvalgte mineraler og vitaminer for at mindske træthed, for håret, huden og neglene samt ekstra jerntilskud. Jern bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, pantothensyre bidrager til mindsket træthed og udmattelse, og zink bidrager til at opretholde normalt hår, normal hud, og normale negle.

Multivitamin & Mineral Mand
Mivitotal® Mand indeholder mineraler og vitaminer for energi, hjerte og muskler. Riboflavin og niacin bidrager til normal energiomsætning, tiamin bidrager til normal hjertefunktion og magnesium bidrager til normal muskelfunktion.

Multivitamin & Mineral Senior
Mivitotal® Senior indeholder udvalgte mineraler og vitaminer for bl.a. immunsystemet, knogler og hjerte. Med vitamin D, som bidrager til immunsystemets normale funktion, tiamin, som bidrager til normal hjertefunktion, zink, som bidrager til at vedligeholde normale knogler samt pantothensyre, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Multivitamin & Mineral Teenager
Mivitotal® Teenager er en god tyggetablet med smag af jordbær og vanilje med mineraler og vitaminer, som mindsker træthed og bidrager til normal kognitiv funktion. Vitamin B6, folsyre, vitamin B12 og jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Indeholder vitamin D til immunsystemets normale funktion. Jod og zink bidrager til normal kognitiv funktion. Niacin bidrager til psykologisk funktion og vedligeholdelse af en normal hud.

Magnesium
Mivitotal® Magnesium indeholder magnesium fra fire forskellige kilder. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion, normal proteinsyntese samt nervesystemets normale funktion.

B-vitamin
Mivitotal® B-vitaminer er specielt udviklet til mental ydeevne og reduceret træthed. Vitamin B6, B12 og folsyre bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Pantotensyre bidrager til normal mental ydeevne.

Sol & Hud
Mivitotal® Hud & Sol indeholder mineraler og vitaminer, specielt udviklet til dem, som er aktive og tilbringer tid i solen. Vitamin C og vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funktion. Biotin, niacin og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud. Kobber bidrager til en normal pigmentering af hud og hår.

Hud, hår & negle
Mivitotal® Hud, Hår & Negle indeholder mineraler og vitaminer til hud, hår og negle – indefra og ud. Kobber bidrager til hårets og hudens normale pigmentering. Zink og selen bidrager til at vedligeholde normale negle. Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Riboflavin, biotin, niacin og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funktion.

Produkterne vil være at finde hos Matas, Helsam, apoteket, helsekostbutikker samt online.

Svensk mærke med nordisk udbredelse

Mivitotal produceres i Sverige og har været på det svenske marked siden 1992. I 1995 blev Mivitotal Plus, som er en flydende variant, lanceret i helsekostbutikker i Danmark og den har siden 2010 været at finde på apoteker og i Matas.

Mivitotal-brandet tilhører Midsona Danmark, som er en del af Midsona Group. Midsona ejer en række virksomheder inden for sundhed og velvære i Norden og resten af Europa.

I dag er Mivitotal et af de største mærker inden for multivitaminer og mineraler i Sverige og er desuden repræsenteret overalt på det nordiske marked.

Mivitotal indeholder en række vitaminer og mineraler og fungerer således som et tilskud til den almindelige mad. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Kontakt Local Brand Manager, Pia Bastrup Poulsen, pia.poulsen@midsona.dk, mobil 20 32 34 86, for yderligere information.

MIDSONA er en af Nordens førende leverandører inden for økologi og sundhed. Vores mission er, at hjælpe mennesker til et sundere liv – og vi har en bred portefølje af brands og produkter inden for fødevarer, økologi, sundhed, helse og kosttilskud. Midsona har hovedkontor i Malmø, mens den danske organisation ligger i henholdsvis Mariager og Tilst, nær Aarhus. Vi er en virksomhed med fokus på bæredygtighed og sundhed. Besøg www.midsona.dk for yderligere information.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Danmark lancerer denne sommer et nyt sortiment af kosttilskud i brandet MIVITOTAL, bestående af en serie af vitaminer og mineraler i skræddersyede kombinationer, serveret i et farverigt design og i en emballage, der er fremstillet af plantebaseret plast.