Gå til indhold
Midsona modtager prestigefyldte CDP rating A-

Pressemeddelelse -

Midsona modtager prestigefyldte CDP rating A-

Midsona har fået opmærksomhed for sin klimastrategi og sit lederskab af det globale non-profit miljøinitiativ CDP. Ved at opnå rating A- er Midsona rangeret som en af de bedst børsnoterede virksomheder i verden.

I år svarede mere end 13.000 virksomheder, der repræsenterer mere end 64 procent af den globale markedsværdi, på CDP's årlige klimaundersøgelse. Karakteren A- betyder, at Midsona er en af de 714 (5,4 procent) bedste virksomheder globalt, når det kommer til klimaændringsstrategi og -ledelse. CDP's årlige proces betragtes som guldstandarden for virksomheders miljøgennemsigtighed, fordi den måler foranstaltninger og ydeevne for at mindske klimarelaterede risici og reducere drivhusgasemissioner.

"Vi er meget stolte af CDP's anerkendelse af vores præstation, fordi den viser, at vi er på et globalt højt niveau i vores klimaarbejde. Der arbejdes nu fortsat på at fremskynde reduktionen af vores klimapåvirkning for at nå vores Net-Zero mål i 2045." siger Peter Åsberg, adm. direktør i Midsona.

CDP (tidligere Carbon Disclosure Project) er en international non-profit organisation, der hjælper virksomheder med at synliggøre deres miljøpåvirkning. CDP-punkter er sat for at øge virksomhedernes gennemsigtighed og for at vejlede, stimulere og evaluere miljøtiltag. Det fulde sæt af offentligt tilgængelige punkter kan findes her: CDP's hjemmeside.

Related links

Emner

Kategorier