Gå til indhold
Jul med Urtekram: Julen er økologiens fest!

Pressemeddelelse -

Jul med Urtekram: Julen er økologiens fest!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og med den kommer også alle de gode juletraditioner med krydderier, konfekt, risengrød og bagværk. Julens smage og dufte er noget af det bedste ved højtiden, for det er i de fælles spiseoplevelser, de bedste juleminder gemmer sig. Urtekram giver dig fornøjelsen af de bedste økologiske råvarer i køkkenet, når der skal serveres velsmagende traditioner på julebordet.

Vi præsenterer her et udvalg af uundværlige julelækkerier.

NYHED: Alkoholfri bobler til jul og nytår
Jul og nytår står i festernes tegn, og er fyldt med skønne anledninger til at sætte et glas lækre bobler på bordet. Urtekram alkoholfri vin er velsmagende, økologiske bobler med smag af sødmefulde frugter og perfekt til dem som vil undgå alkohol, men stadig vil skåle med til julefrokosten og på årets sidste aften.

Alkoholfri Sparkling Chardonnay
Velbalanceret, frugtig Chardonnay hvidvin uden alkohol med sødmefulde smagsnoter af æble, pære og fersken. Perfekt til nytår og julens fester. Vegansk og økologisk.

750 ml, Vejl. udsalgspris 74,95 kr.

Alkoholfri Sparkling Must Æble-lemon
Denne franske mousserende æblevin er oplagt til nytår og julens fester, hvis du vil undgå alkohol. Frugtig og forfriskende med søde, økologiske æbler afbalanceret med citronsaft. Vegansk og økologisk.

750 ml, Vejl. udsalgspris 74,95 kr.

Smagfuld tørret frugt
Klassiske mørke rosiner, sødmefulde figner og delikate dadler - julen er højsæson for tørret frugt, der anvendes til julens kager, konfekt, topping på salater og som snack lige ud af posen.

Soltørrede dadler
Soltørrede dadler med en skøn smag og den helt perfekte fyldige sødme, som kun dadler har. Smager skønt med marcipan og valnødder som konfekt, og perfekt i små skiver på grøden eller i salaten.

250 gram, Vejl. udsalgspris 25,95 kr.

Soltørrede figner
Store, delikate figner fyldt med fibre og en intens frugtsmag. Perfekt som snack i juletiden og uundværlige i frugt-kager og konfekt.

180 gram, Vejl. udsalgspris 27,95 kr.

Mørke rosiner
Sødmefulde mørke rosiner der har slikket masser af sol. Uundværlige til julens konfekt, som snack og selvfølgelig til gløgg, når vi skal varme os i kulden.

300 gram, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Tørret mango
Syrlig-søde stykker tørret mango med en dejlig blød konsistens, der er god at tygge i. For en luksusvariant kan du prøve at dyppe dem i mørk chokolade og servere dem i konfektskålen.

135 gram, Vejl. udsalgspris 31,95 kr.

Søde abrikoser
Tørrede, usvovlede abrikoser med et naturligt tilskud af kostfibre og sødme. Abrikoserne er udstenede. Spis dem som snack eller i konfekt.

150 gram, Vejl. udsalgspris 29,95 kr.

Klassisk eller moderne julegrød

Hvad end du er til den helt klassiske hvide julegrød med smørklat og kanel, eller har lyst til at prøve kræfter med en mere eksperimenterende, grovere grød, så har Urtekram gode økologiske ris til grøden

Klassisk grødris
Klassiske hvide, polerede grødris fra Italien, der giver den fineste grød. Er også perfekt til klatkager og risalamande.

500 gram, Vejl. udsalgspris 22,95 kr.

Fuldkornsgrødris
Fuldkornsris, hvor kim og skaldele er bibeholdt, og som giver en grovere tekstur på grøden, flere fibre og mere smag.

500 gram, Vejl. udsalgspris 18,95 kr.

Stødt Ægte kanel
Ægte kanel kaldes også ceylonkanel. Gemmer på stor elegance og en smag, der er fyldt med en meget aromatisk karakter.

20 gram, Vejl. udsalgspris 24,95 kr.

Vaniljepulver
Vaniljen er en højtelsket klassiker i julen. Vaniljepulver er som almindelige vaniljestænger, bare nemmere.

10 gram, Vejl. udsalgspris 84,95 kr.

Stødt kardemomme
Aromatisk kardemomme, som giver en sødmefuld og rund smag til småkager og julekager.

15 gram, Vejl. udsalgspris 19,95 kr.

Sprøde, økologiske nødder

Nødder hører julen til, og du kan hurtigt opgradere en enkel salat, julegrøden eller konfekt med gode, spørde nødder. Nyd dem også som snack direkte fra posen.

Mandler
Mandler er uundværdige i juletiden. Skøn til konfekt, som topping på salaterne og selvfølgelig til risalamanden.

100 gram, Vejl. udsalgspris 34,13 kr.

Hasselnødder
Hasselnødder der gemmer på en dejlig sprød og nougat-agtig smag. Perfekt til den hjemmelavede konfekt, nøddesmør og som topping på grove vintersalater.

100 gram, Vejl. udsalgspris 32,74 kr.

Valnødder
Den søde valnæd med let bitre noter er en rigtig juleklassiker. Smagen er skøn sammen med marcipankonfekt, mørk chokolade og tørret frugt.

75 gram, Vejl. udsalgspris 24,13 kr.

Emner