Gå til indhold
Gør madpakken sjovere med Friggs

Pressemeddelelse -

Gør madpakken sjovere med Friggs

Efter en velfortjent sommerferie er vi nu tilbage i hverdagen igen. Det betyder også, at vi igen skal til at smøre gode og mættende madpakker til alle familiens medlemmer.

De fleste har nok allerede stiftet bekendtskab med riskiksen, som efterhånden findes i de fleste danske hjem – og som for mange er et hit i madpakken. Majskiks er det seneste bidrag til samme kategori, men er anderledes i smag og konsistens. Desuden er majskiksen naturlig glutenfri og har et højt indhold af fibre og protein.

Friggs majskiks er en nem og mættende snack, som med garanti gør madpakkerne endnu sjovere - både for børn og voksne! De er lavet af poppet majs, der leder smagen hen på nypoppede, sprøde popcorn, der gør dem uimodståelig lækre. De poppede majs giver en luftig og super sprød kiks, som gør dem til den perfekte snack i madpakken eller til de små pauser. Majskiksene er smagssatte, så de kan spises, som de er.

Friggs sortiment: 

Friggs Majskiks Popcorn er glutenfri majskiks med en god smag af buttery popcorn. Perfekt til dem der elsker popcorn. Og det bedste er…. Du har ikke brug for et komfur eller mikrobølgeovn for at tilberede dem, det har vi allerede taget os af. 

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.


Friggs Majskiks Ost
er luftige og sprøde majskager med en god smag af ost. Hvis du synes, at ostepops er et hit, er denne variant en sikker vinder! Velegnet til mellemmåltid eller snack i madpakken.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.


Friggs Majskiks Pizza er sprøde og luftige majskager med en mild og god smag af tomat og oregano, der leder tankerne hen på en lækker italiensk pizza. Velegnet til mellemmåltid eller snack i madpakken.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.


Friggs Majskiks Sour Cream & Onion er majskiks med den efterhånden klassiske kombination af creme fraiche og løg, en skøn smagssammensætning! Tag dem med på farten, i madpakken eller som en lækker, mættende snack efter træningen.

125 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.


Friggs Majskiks Chiafrø & Havsalt er tynde og sprøde majskiks, som er perfekt som måltid eller snack - både med og uden topping. Chiafrø er rige på omega-3, fiber og protein og indeholder en masse mineraler såsom fosfor, calcium og kalium. Majskiksene er mærket med nøglehullet, hvilket betyder, at de har et højt fiberindhold. Desuden er de naturligt glutenfri, hvilket gør dem til et godt alternativ for dem, der ønsker at undgå gluten i deres kost.

30 g, Vejl. udsalgspris 17,95 kr.


Friggs Snackpack Ost
indeholder 10 mini majskiks med ostesmag. Den perfekte snack når du er på farten eller skal mætte den lille sult på arbejde eller i skole.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.


Friggs Snackpack Pizza indeholder 10 mini majskiks med en skøn smag af pizza. De små, tynde majskager er den perfekte snack på farten eller som lidt ekstra godt i børnenes madpakker.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.


Friggs Snackpack Popcorn
med 10 mini majskiks til alle os som elsker popcorn. Tag med på farten, eller spis dem som snack på arbejde eller i skole.

25 g, Vejl. udsalgspris 7,95 kr.

For mere information eller billeder kontakt:
Brand Manager, Josefine Kaagaard
E-mail: Josefine.kaagaard@midsona.dk
Telefon: 2248 7801

Related links

Emner

Kategorier