Gå til indhold
GØR HVERDAGSMADEN NEM OG LIGETIL MED KRYDDERIMIX FRA URTEKRAM

Pressemeddelelse -

GØR HVERDAGSMADEN NEM OG LIGETIL MED KRYDDERIMIX FRA URTEKRAM

Hos Urtekram elsker vi nem, grøn hverdagsmad - som er let og ligetil. Derfor lancerer vi nu 3 nye spice mix, som gør det nemt at lave italiensk og asiatisk mad; Pasta, Pizza og Asian Spice Mix.

Det lille ekstra pift, der gør hele forskellen! Hemmeligheden bag Urtekrams serie af krydderier og urter er den nøje udvælgelsesproces bag hvert enkelt produkt. Krydderier er nemlig skrøbelige produkter, der fra dyrkning til høst og forarbejdning skal håndteres nænsomt. Og ligesom med en god vin eller olivenolie påvirkes aromaen af vejr og jordbundsforhold. Netop derfor arbejder man hos Urtekram for at finde de helt rigtige krydderier og urter, hvor smag og aroma er helt perfekt – fra du stikker næsen i dåsen og dufter, til den færdige ret står på bordet derhjemme.

Derfor er vi vilde med krydderier, der sætter kulør, smag og stemning på dine retter, uden at det kræver særligt meget ekstra af dig. Alle vores krydderier henter vi rundt omkring i verden, hvor vi finder de bedste avlere og mest dygtige økologiske producenter. Herefter sendes de til vores eget urteri i Mariager, hvor vi laver vores egne blandinger og kommer alle krydderier på dåse. På den måde er vi sikre på, at du får masser af velsmag med hjem hver eneste gang.

Økologisk Pizza Spice Mix

Urtekram Pizza Spice Mix er et familievenligt mix til en af favoritterne: Pizza! En velsmagende, mild blanding af blandt andet basilikum, oregano og rosmarin. Perfekt til hjemmelavet pizzasauce eller som topping til pizzaen for at sætte et ekstra drys smag på. Også velegnet til andre italiensk-inspirerede retter. Gør det let at lave smagfulde retter på travle dage. Alsidig anvendelse: god til pastaretter med og uden kød, fyldige supper og andre gryderetter f.eks. med tomatsauce. 26 g, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

Økologisk Asian Spice Mix

Urtekram Asian Spice Mix er et medium stærkt mix af citrongræs, karry og koriander. Perfekt til Wok, Karry-retter, Pad Thai og andre asiatisk-inspirerede retter f.eks. med kokosmælk og masser af grøntsager. Gør det let at lave smagfulde retter på travle dage. God til grønt, fisk, kød, nudler og ris – og især god med kokosmælk. 60g, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

Økologisk Pasta Spice Mix

Urtekram Pasta Spice Mix er en mild og familievenlig krydderiblanding med klassiske italienske urter som f.eks. basilikum, oregano og rosmarin. Perfekt til fyldige supper, skønne pastaretter og andre italienske måltider f.eks. med tomatsauce. Gør det let at lave smagfulde retter på travle dage. Alsidig anvendelse: god til pastaretter med og uden kød, fyldige supper og andre gryderetter f.eks. med tomatsauce. 50g, Vejl. udsalgspris 34,95 kr.

For mere information eller billeder, kontakt:
Brand Manager, Sofia Ganer: sofia.ganer@midsona.dk


Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Sofia Ganer

Sofia Ganer

Brand Manager Urtekram