Gå til indhold
Gør din hud sommerklar med Urtekram Beauty

Pressemeddelelse -

Gør din hud sommerklar med Urtekram Beauty

Sommeren er over os og det betyder sol, strand og lette sommerkjoler - og at arme og ben skal til at vises frem. Med Urtekram økologiske beauty produkter kan du med få, enkle trin gøre din forårshud lækker og sommerklar igen - så er du klar til ferien i Danmark eller sydpå.

Skrub gløden frem

Skrub de døde hudceller væk og få en smuk sommerglød med Urtekram Soft Wild Rose Pink Salt Body Scrub. Denne scrub er en luksuriøs body scrub med en dejlig, mild duft af vilde roser. Indeholder naturlige eksfolierende saltkrystaller og sød mandelolie, der efterlader din hud fugtet og fløjlsblød. Påfør og massér ind i fugtig hud og skyl af. Økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, produceret i Danmark og indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelse.

Urtekram Dare To Dream Soft Wild Rose Pink Salt Body Scrub

150 ml, Vejl. udsalgspris 99,95 kr.

Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Scrub er fremstillet med vores egne botaniske lavendelekstrakter og æteriske olier. Den naturlige og plantebaserede boby scrub med peeling effekt indeholder en kombination af lactobacillus ferment og pilebarkekstrakt, som blødgør og fugter huden. Påfør og massér ind i fugtig hud og skyl af. Økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, produceret i Danmark og indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelse. Eksfoliér gerne din hud jævnligt, så får du en smukkere sommerglød og opnår bedre effekt af de cremer, du påfører efterfølgende.

Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Scrub

150 ml, Vejl. udsalgspris 59,95 kr.


Lækker, fugtmættet hud

Huden har brug for fugt - masser af fugt. En velfugtet hud er flottere at se på og vil have nemmere ved at holde på en god sommerkulør - stor bonus! Derfor er en god body lotion essentiel. Med Urtekram Soft Wild Rose Body Lotion bliver din hud forkælet med fugtgivende og plejende ingredienser som aloe vera, sheasmør, hyaluronsyre, glycerin og naturlige olier. Nyd den skønne duft af vilde roser. Økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, produceret i Danmark og indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelse.

Urtekram Dare To Dream Soft Wild Rose Body Lotion

245 ml, Vejl. udsalgspris 69,95 kr.

Har din hud brug for et ekstra fugtboost, så prøv Urtekram Soothing Lavender Body Oil. Denne body oil indeholder en kombination af nærende, økologisk lavendelolie og botaniske ekstrakter, der arbejder sammen med en blanding af coenzym Q10, broccolifrøolie, mandelolie og jojobaolie for at fugte og beskytte hudens naturlige balance. Økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, produceret i Danmark og indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelse.

Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Oil

100 ml, Vejl. udsalgspris 89,95 kr.

Naturlig body wash

Det er vigtigt at have en god body wash, som ikke udtørrer huden. Urtekram Soothing Lavender Body Wash er en rensende kropssæbe med fugtgivende og nærende ingredienser som aloe vera, hyaluronsyre, glycerin og naturlige olier, der gør, at huden ikke udtørres. Nyd den naturlige duft af beroligende lavendel. Økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, produceret i Danmark og indeholder kun ingredienser med 100% naturlig oprindelse.

Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Wash

200 ml, Vejl. udsalgspris 54,95 kr.

Glem ikke fødderne!

Det er endelig tid til at hoppe i sandalerne og få luftet tæerne. Men efter en vinter i støvler, trænger de måske til lidt ekstra kærlighed. Urtekram Aloe Vera Foot Cream er en hurtigt-absorberende fodcreme, som nærer og plejer dine fødder. Den indeholder blandt andet fugtgivende sheasmør, aloe vera, hyaluronsyre og glycerin, som hjælper med at blødgøre tør hud og sprukne hæle.

Urtekram Aloe Vera Revitalizing Foot Cream

100 ml, Vejl. udsalgspris 44,95 kr.

Urtekram Beauty produkter forhandles i danske supermarkeder samt online.

For mere information eller billeder kontakt:

Brand Manager, Josefine Kaagaard
E-mail: Josefine.kaagaard@midsona.dk
Telefon: 2248 7801


OM URTEKRAM NORDIC BEAUTY

✔️ ØKOLOGISK CERTIFICERET

Urtekram Nordic Beauty produkter er økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic og det er din garanti for, at produkterne er uden silikone, syntetiske konserveringsmidler og parabener.

✔️ VEGANSK

Urtekram Nordic Beauty anvender kun vegetabilske ingredienser, og derfor bærer alle produkter solsikken fra The Vegan Society.

✔️ NATURLIG

Urtekram Nordic Beauty produkter er bionedbrydelige og lavet med omtanke for miljøet. Produkterne indeholder kun ingredienser med 99-100% naturlig oprindelse. Alle dufte er inspireret af naturen og der anvendes ingen kunstig parfume i produkterne.

✔️ DANSK PRODUCERET

Vores produktion er beliggende i det naturskønne Mariager i Jylland, hvor produkterne både bliver udviklet og produceret.

✔️ PLANTEBASERET EMBALLAGE

Vores emballage er plantebaseret og lavet af sukkerrør, som stammer fra sukkerrørsaffald fra fødevareindustrien. I stedet for at udlede CO2, og dermed belaste miljøet, er produktionen af sukkerrør med til at reducere mængden af CO2 i atmosfæren. Hvert ton sukkerrør absorberer nemlig to ton CO2 fra miljøet – vi kalder det den omvendte drivhuseffekt. Dette betyder mindre brug af konventionel plastik og mere omtanke for miljøet ... og for dig.

Related links

Emner

Kategorier