Gå til indhold
Kosttilskuddet Eskio-3 Brain & Bone er et unikt produkt med fokus på både hjerne, syn og knogler
Kosttilskuddet Eskio-3 Brain & Bone er et unikt produkt med fokus på både hjerne, syn og knogler

Pressemeddelelse -

Eskio-3 lancerer Brain & Bone – en vitaminberiget fiskeolie


Nu lancerer Eskio-3 det nye produkt Brain & Bone med omega-3 fedtsyrer, vitamin D og K, natlysolie og Q10. 

Eskio-3 Brain & Bone har fokus på hjerne, syn og knogler, hvilket gør produktet ret unikt og særligt velegnet til alle med fokus på normale knogler.

Eskio-3 tilbyder et bredt sortiment af naturlig fiskeolie og algeolie af høj kvalitet. Nu udvides sortimentet med et helt nyt produkt, hvor naturlig og stabil fiskeolie kombineres med vitaminer og Q10 i en speciel kombination.

Produktet Brain & Bone er rig på omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA med samme sammensætning, som findes i frisk makrel, sardin og ansjos, og det indeholder desuden omega-6 og omega-9 fra natlysolie og rapsolie med omega-6 fedtsyrerne linolsyre og GLA. Derudover er der tilsat vitamin D3, K2, E samt Q10.


Hjerne, syn og knogler
Eskio-3 Brain & Bone har fokus på at opnå en gavnlig effekt, som bidrager til de normale funktioner i hjernen** og synet** samt til normale knogler.

Knoglemassen topper omkring 20-30-års alderen, hvor knoglerne er stærkest. Herefter begynder knoglemassen at aftage[1]. Derfor indeholder Brain & Bone vitamin D og K, som bidrager til at vedligeholde normale knogler.

Hent styrke i havet
Produkter fra Eskio-3 indeholder omega-3 i høj kvalitet. Produkterne findes som kapsler og i flydende form. Alle fiskeolier fra Eskio-3 er desuden certificeret af Friend of the Sea, en international certificering for bæredygtige fiske- og produktionsmetoder. Sortimentet indeholder også en vegansk algeolie.

Eskio-3 Brain & Bone kan købes hos Matas, Helsam, Helsemin, Apoteket, i helsekostbutikker og online.
Indhold: 120 kapsler. Vejledende udsalgspris 244,95 kr.

** DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. 
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.


Kontaktperson
Pia Bastrup Poulsen
Brand Manager, Consumer Health
pia.poulsen@midsona.dk
+45 2082 3486

Related links

Emner

Kategorier