Gå til indhold
Naturlige julesnacks fra Earth Control

Pressemeddelelse -

Naturlige julesnacks fra Earth Control

DADLER MED SPÆNDENDE SMAGE...

Vores Snack Dadler er til dig, der gerne vil nyde lidt lækkert uden at gå i kagefælden. Vi har taget vores nøje udvalgte, stenfrie dadler fra Iran, der har en perfekt blød konsistens, en karamelagtig sødme og en mundret størrelse - og givet dem et gavmildt drys af f.eks. kakao, lakrids og saltet karamel!

Den perfekte, søde og naturlige snack når du har lyst til lidt lækkert ud på eftermiddagen eller får gæster, som skal have lidt sødt til kaffen. Nydes lige ud af posen og med god samvittighed - de er nemlig ikke tilsat sukker (lige på nær Salty Karamel, der indeholder karamelliseret sukker for at give den velkendte karamelsmag). De øvrige varianter indeholder kun naturlig sødme fra de soltørrede dadler og krydderierne.

NYHED 2021: Snackdadler med smagen af Choko & Mint

Som en nyhed i 2021 har vi taget vores nøje udvalgte dadler og givet dem et gavmildt drys kakao og mint. Et perfekt match mellem det søde og det friske, hvis du spørger os!

En oplagt snack, når du har lyst til lidt lækkert ud på eftermiddagen eller får gæster, som skal have lidt sødt til kaffen.

200 g, Vejl. udsalgspris 24,95 kr.

Sælges i de fleste supermarkeder landet rundt.

Related links

Emner

Kategorier