Gå til indhold
Mivitotal lancerer multivitaminer til børn med god smag af citron. Tabletterne indeholder 12 vitaminer og 4 mineraler i overensstemmelse med børns behov.
Mivitotal lancerer multivitaminer til børn med god smag af citron. Tabletterne indeholder 12 vitaminer og 4 mineraler i overensstemmelse med børns behov.

Pressemeddelelse -

Mivitotal udvider sortimentet med multivitaminer til børn

Nu får børnene deres egen multivitamin i Mivitotals brede sortiment. Vitaminpillen er en tyggetablet med god smag af citron. Hver tablet indeholder 12 vitaminer og 4 mineraler, og indholdet følger de nordiske ernæringsanbefalinger.

Mivitotal har været på det danske marked med en flydende variant (Mivitotal Plus) gennem flere år, og sidste sommer blev en serie af tabletter omfattende multivitaminer, kombinationer af vitaminer og mineraler for specifikke behov samt livsstilsprodukter lanceret. Alle tabletter er i en form og størrelse, der gør dem lette at indtage.

Nu udvides sortimentet yderligere med Mivitotal Multivitamin & Mineraler Børn, som er en tyggetablet med god smag af citron til børn fra 3 år. Den indeholder 12 vitaminer og 4 mineraler tilpasset børns behov, bl.a. vitamin D, som bidrager til immunsystemets normale funktion samt normal vækst og knogleudvikling hos børn; jern, som bidrager til en normal kognitiv funktion hos børn samt jod, som bidrager til normal vækst hos børn. Tabletterne leveres i bæredygtigt producerede bøtter lavet af plantebaseret plast.

Med denne tilføjelse til serien kan Mivitotal nu tilbyde en produktportefølje med daglige vitaminer og mineraler til hele familien: Børn fra 3 år, teenagere, mænd, kvinder og seniorer.

Leveres i bøtter med 90 stk. svarende til 3 måneders forbrug.
Vejledende udsalgspris: DKK 119,95

Mivitotal Multivitaminer & Mineraler Børn vil være at finde i Matas, specialhandlen, helsekostbutikker samt online.Svensk mærke med nordisk udbredelse
Mivitotal produceres i Sverige og har været på det svenske marked siden 1992. I 1995 blev Mivitotal Plus, som er en flydende variant, lanceret i helsekostbutikker i Danmark og den har siden 2010 været at finde på apoteker og i Matas.

Mivitotal-brandet tilhører Midsona Danmark, som er en del af Midsona Group. Midsona ejer en række virksomheder inden for sundhed og velvære i Norden og resten af Europa.

I dag er Mivitotal et af de største mærker inden for multivitaminer og mineraler i Sverige og er desuden repræsenteret overalt på det nordiske marked.

Mivitotal indeholder en række vitaminer og mineraler og fungerer således som et tilskud til den almindelige mad. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Opdag hele vores sortiment af Mivitotal. Nøje udvalgte vitaminer og mineraler. Til alle. Hver dag.


For yderligere information, kontakt venligst:
Brand Manager Pia Bastrup Poulsen
E-mail: pia.poulsen@midsona.dk
Telefon: 20 32 34 86

Related links

Emner

Kategorier