Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Kim Juhl Sørensen bliver ny administrerende direktør for Midsona Danmark A/S

Den svenske fødevarekoncern Midsona AB opkøbte i oktober i år System Frugt A/S, en ledende aktør inden for tørret frugt og nødder. I forbindelse med sammenlægningen af Midsona Danmark A/S og System Frugt A/S har Midsona valgt Kim Juhl Sørensen til at lede den samlede danske forretning gennem et nordisk matrix set-up. Kim Juhl Sørensen har været ansat hos System Frugt A/S siden 2016 og er i dag Director of Sales & Marketing, og før dette har han lang erfaring fra kommercielle roller hos Arla Foods og Rynkeby Foods.

”Kim Juhl Sørensen har en stærk kommerciel profil med solid FCMG kendskab fra både dansk og nordisk detailhandel. Han har i rollen som Director of Sales and Marketing hos System Frugt spillet en central rolle i System Frugt´s vækstrejse - herunder opbygningen af Earth Control som et stærkt nordisk varemærke. Jeg er overbevidst om, at Kim er den rette til lede Midsona´s nye danske forretning.", siger Ulrika Palm, Division Director Nordics Midsona.

I forbindelse med lederskiftet stopper administrerende direktør for Midsona Danmark, Peter Overgaard, og CEO for System Frugt A/S, Flemming Ib Windfeld. I en kommentar til meddelelsen udtaler, Ulrika Palm, Division Director Nordics Midsona:

Peter har skabt ekstraordinære resultater for vores danske forretning og gennemført en fantastisk turnaround under sine 3 år. Med fast hånd og modent lederskab har han stået i spidsen for en forbilledlig forandringsproces. Vi skylder Peter en stor tak for, hvor Midsona Danmark står i dag.

Der skal ligeledes lyde en stor tak til Flemming, som vi i opkøbsprocessen har lært at kende som en fremtrædende leder, der med et fast fokus og stor empati har skabt en profitabel forretning, som vi ser frem til at drive videre.”

I løbet af januar 2021 overdrager Peter Overgaard og Flemming Ib Windfeld deres opgaver til Kim Juhl Sørensen, der tiltræder som Managing Director Midsona Danmark A/S fra 1/1 2021.

Om Kim Juhl Sørensen

Kim Juhl Sørensen er 37 år, HD i afsætning og uddannet ved Insead og IMD. Han blev ansat som salgsdirektør i System Frugt i juli 2016 og blev udnævnt til Director of Sales- & Marketing i september 2018. Forud arbejdede han som Business Unit Manager og Key Account Manager i henholdsvis Rynkeby Foods og Arla Foods.

Kim Juhl Sørensen

For mere information venligst kontakt Ulrika Palm, Division Director Nordics Midsona ulrika.palm@midsona.se , +46 705 83 57 35 eller Kim Juhl Sørensen, Sales- & Marketing Director System Frugt A/S, kjs@systemfrugt.dk, +45 2242 0269

Tags


Om Midsona

Midsona udvikler og markedsfører stærke mærkevarer inden for sundhed og helse, med produkter som hjælper folk med at leve et sundere og mere bæredygtigt liv. Midsonas prioriterede mærkevarer er f.eks.: EARTH CONTROL, ESKIO-3, FRIGGS, GAINOMAX, KUNG MARKATTA og URTEKRAM. Midsona-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap. For yderligere information www.midsona.com

Pressekontakt

Sara Nyvang Hassing

Sara Nyvang Hassing

Pressekontakt Digital Media Coordinator +45 4173 1380

Relateret materiale