Gå til indhold
SLUK TØRSTEN I SOMMERVARMEN MED DE ØKOLOGISKE GRØNTSAGSJUICER FRA BIOTTA
SLUK TØRSTEN I SOMMERVARMEN MED DE ØKOLOGISKE GRØNTSAGSJUICER FRA BIOTTA

Pressemeddelelse -

Biotta - Grøntsagsglæde på flaske

Hos schweiziske Biotta fremstiller man velsmagende juicer og safter på naturens egne præmisser. Alle grøntsagerne hentes så tæt på juiceproduktionen som muligt, og derfor er mange af de lokale økologiske landmænd faste leverandører til Biotta. Alle juicerne er fremstillet uden smagsforstærkere og koncentrater, og der tilsættes aldrig sukker, vitaminer eller farvestoffer. Derfor får du ganske enkelt et helt naturligt økologisk produkt med den rene smag af gode, økologiske råvarer. Der er mange muligheder med grøntsagsjuice. Nyd dem afkølet på en lun sommerdag, brug dem i bagværk og smoothies, eller lav en lækker saftis for et alternativ til sukkerholdige is, når sommervarmen rammer. Prøv dem selv og find din favorit. 

Biotta Gulerod ØKO

Biotta Gulerodsaft  

Sødmefulde økologiske gulerødder på flaske. Straks efter høsten presses gulerødderne, og saften fyldes på flaske. Hver flaske indeholder den søde og aromatiske saft af 8 gulerødder. Gulerod er ikke kun smagfuld, men også en fantastisk kilde til A-vitamin. Nyd den for sig selv, tilsæt i smoothies eller lav den til lækre saftis på en varm sommerdag.

500 ml, Vejl. udsalgspris 29,95 kr. per flaske

Biotta Rødbede ØKO

Biotta Rødbedejuice

Biotta rødbede er en helt særlig saft. Purpurfarvet, ren og mild i sin smag og lavet på 100% økologisk rødbedesaft. Rødbedens dybe noter går godt sammen med frisk frugt i en smoothie. Prøv også at anvende saften i bagværk for en lækker smag og en smuk lilla farve.

500 ml, Vejl. udsalgspris 29,95 kr. per flaske

Biotta Grøntsagscocktail ØKO

Biotta Grøntsagsjuice

Sprængfyldt med power! En ægte grøntsagsbombe med tomater, gulerod, selleri, rødbede og aromatiske krydderier til at fremhæve og komplementere smagen af grøntsager. Nyd den som den er, afkølet og drikkeklar. Kun sødet med grøntsagernes naturlige sukkerindhold.

500 ml, Vejl. udsalgspris 29,95 kr. per flaske

Biotta Gyldne beder ØKO

Biotta Gule beder

Biotta gyldne beder er et mix af saften fra æbler, gule beder, gurkemeje og citron. Gurkemejen og de gule beder giver en smuk solgul farve og en mild krydret smag til saften. Kun sødet af frugternes og grøntsagernes eget naturlige sukkerindhold.

500 ml, Vejl. udsalgspris 32,95 kr. per flaske

Biotta Æble, Rødbede & Ingefær ØKO

Biotta Æble-og rødbedejuice

Denne Biotta juice er et mix af rødbeder, æbler, appelsin, citron og med twist af ingefær. Det særlige mix af grøntsager og frugt giver en afbalanceret saft, der ikke er for sød og som kan nydes både for sig selv, tilsættes smoothies eller laves til lækre saftis på en varm sommerdag. Saften er kun sødet af frugternes og grøntsagernes eget naturlige sukkerindhold.

500 ml, Vejl. udsalgspris 32,95 kr. per flaske

Biotta ispinde

Biotta ispinde

Ingredienser til 6 stk.

1 flaske af din yndlings Biotta juice
1 kiwi
10 blåbær
2 tørrede abrikoser (kan udelades)
2 tørrede dadler (kan udelades)

Fremgangsmåde:
Fordel saften i formene, fyld dem 2/3 op og tilsæt frugt/bær i ønsket mængde og størrelse. Tilsæt evt. tørrede abrikoser og dadler for ekstra sødme. Lad isene fryse over natten. De er hit hos både store og små.

Emner

Kategorier


Schweiziske Biotta har siden 1957 været pionerer indenfor økologisk produktion af frugt og grønt­sagssafter. Dengang som nu produceres størstedelen af råvarerne hos økologiske landmænd ved Bodensøen i Schweiz, og dermed sikres den kortest mulige vej fra landbrug til produktion. Resultatet er mere velsmag og helt friske juicer og safter, nænsomt fremstillet af naturens bedste råvarer. Biotta arbejder med et begreb, de kalder: “Frisk fra marken og direkte i flasken".